Avfallstaxi

Vi henter ditt avfall og kjører det til riktig behandling – alt fra hvitevarer, hageavfall og møbler, til trevirke og emballasje.

Vi hjelper deg gjerne med transporten

Når man rydder på loft og i kjeller, er på flyttefot eller pusser opp, hoper det seg fort opp mengder av ting og tang som man gjerne vil bli kvitt. Bestiller du en Avfallstaxi hos oss, ordner vi opp på en rask og ikke minst miljøvennlig måte, uten at det koster skjorta.

Avfallet kjøres til Heggstadmoen gjenvinningsstasjon, der det blir sortert og håndtert på korrekt måte.

OBS: Regelen om at alt avfall som leveres ved gjenvinningsstasjonen skal sorteres, innføres i flere midtnorske avfallsselskap i 2017. Vær derfor oppmerksom på at avfall må sorteres og leveres i blanke sekker.

Les mer om avfallstaxi og bestill