Avfallshåndtering og koronavirus

Det er avgjørende for oss å holde våre renovatører og annet driftspersonell friske, for å opprettholde driften slik at avfall ikke hoper seg opp

Viktig informasjon til alle våre kunder og samarbeidspartnere i forbindelse med koronaviruset

 

I forbindelse med koronaviruset vil Trondheim Renholdsverk AS forholde seg til de oppfordringer og pålegg som til enhver tid kommer fra helsemyndighetene.

Trondheim Renholdsverk AS har derfor innført hjemmekontor til alle som kan ha det. Vi har stengt administrasjonsbygget for besøkende inntil videre, og oppfordrer alle til å ta kontakt på telefon eller e-post. Vareleveranser går som normalt inntil annen info blir gitt.

Vi anmoder alle som har symptomer eller som har vært i kontakt med smittede personer, om ikke å besøke Heggstadmoen gjenvinningsstasjon med avfall, men heller vente til man er blitt helt frisk. 

Det er avgjørende for oss å holde våre renovatører og annet driftspersonell friske, for å opprettholde driften slik at avfall ikke hoper seg opp i Trondheim

En slik situasjon som vi står ovenfor nå, kan medføre lengre responstid enn normalt. Skulle vi oppleve at flere av våre renovatører og annet driftspersonell blir satt i karantene, vil dette medføre at vi iverksetter vår beredskapsplan. Det innebærer at henting av restavfall vil bli prioritet.

 

Vi oppfordrer alle til å følge nøye med på den informasjonen som blir lagt ut her på vår hjemmeside.

Vi håper på forståelse i en uforutsigbar og utfordrende situasjon.

Det er stengt for kommentarer.