Gjenvinn og vinn!

I november gir vi alle i hele Trondheim kommune sjansen til å vinne 5000 kroner!

I november gir vi alle i hele Trondheim kommune sjansen til å vinne 5000 kroner!

Alle som gjenvinner glass- og metallemballasje ved returpunktene er med i trekningen. I uke 46 og 47, altså fra 9. til 20. november, kommer vi til å dele ut en premie hver ukedag på et tilfeldig returpunkt i Trondheim kommune. Kanskje blir det nettopp deg vi overrasker?

Les også: Her finner du ditt nærmeste returpunkt

Slik fungerer det

For at det skal bli deg må du egentlig bare gjøre som du pleier. Du må skylle og kildesortere glass- og metallemballasjen din hjemme og ta den med på returpunktet i løpet av kampanjeperioden.

Les også: 17 ting du kanskje ikke visste om glass og resirkulering

Dersom du ikke har så mye glass- og metallemballasje selv, kan du tilby deg å hjelpe bestemor eller en eldre nabo med å gå til returpunktet? Jo oftere du gjenvinner, jo bedre vinnersjanser har du.

Takk til deg som gjenvinner

Hvorfor gjør vi dette? Rett og slett fordi vi ønsker å hylle alle dere hverdagshelter som gjenvinner, og fordi vi ønsker å motivere enda flere til å gjenvinne enda mer.

Se video: Slik er slik er glassets verdisirkel

Tusen takk for innsatsen og lykke til!

Gjenvinn & Vinn er et samarbeid mellom Trondheim Renholdsverk og Sirkel. Sirkel mottar glass- og metallemballasje fra kommuner i hele Norge, til gjenvinningsanlegget på Øra i Fredrikstad. 100 % av utsortert glass- og metall blir sendt til materialgjenvinning, og gjenoppstår som verdifullt råmateriale for helt nye produkter.

Det er stengt for kommentarer.