Hjelp oss å holde våre ansatte friske!

Gjenvinningsstasjonen er åpen som vanlig, men ikke besøk oss hvis du er syk eller i karantene!

 

Ikke besøk gjenvinningsstasjonen hvis du er syk eller i karantene!

 

 

  • Heggstadmoen gjenvinningsstasjon holder åpent som vanlig

  • OBS! BrukOM holder stengt inntil videre! Dette fordi det er trange lokaler og begrensede muligheter for renhold, noe som gir ekstra utfordringer i tiden vi nå er inne i.

 

Vi er avhengige av at nettopp DU tenker igjennom om du utsetter oss for ekstra fare ved å dra dit!

 

Akkurat nå er det mange som tilbringer mer tid hjemme enn normalt, og kanskje benytter noen tiden til å rydde hjemme.

 

Er du syk eller i karantene, ber vi derfor om at du tenker deg om to ganger før du oppsøker gjenvinningsstasjonen! Ikke utsett oss for ekstra smittefare – takk for at du hjelper oss å holde oss friske! 

 

Å hindre at avfallet hoper seg opp er primæraktiviteten vår – og i dag er det viktigere enn noen gang! Renovatørene våre står på som vanlig og vi har gjennomført en rekke tiltak for å redusere smittefaren slik at de holder seg friske. Dette er viktig også for deg, slik at avfallet ikke hoper seg opp hjemme hos deg! 

 

Du kan hjelpe til med det ved å gjøre tre enkle ting:

  1. Sørge for at alt avfall er forsvarlig emballert i poser før du kaster det i avfallsdunken din. Da beskytter du renovatører og operatører mot potensiell smitte fra avfallet.
  2. Ikke sett fra deg avfall ved siden av overfylte dunker. Det tiltrekker seg fugler og skadedyr og renovatørene utsettes for nærkontakt med avfallet når de må rydde opp etter deg.
  3. Kast aldri matavfall, drikkebeger etc på gata, men bruk søppeldunker i nærheten. Finner du ingen, så ta med deg avfallet hjem og kast det der. (Råd fra Avfall Norge – les mer)

Det er stengt for kommentarer.