Status TRV og Korona

Gjenvinningsstasjonen er åpen som vanlig, men ikke besøk oss hvis du er syk eller i karantene!

Status TRV og Korona

NB! Er du syk eller i karantene, da holder du deg hjemme. Vi ønsker ikke at besøkende hverken skal smitte andre kunder eller våre ansatte.

  • Gjenvinningsstasjonen og hageavfallsmottaket holder åpent som vanlig
  • Husk å holde 2 meters avstand til de rundt deg
  • Grunnet avstandregelen kan ikke de ansatte hjelpe til med bæring, med mindre det er lange gjenstander
  • BrukOm butikk er åpen – se egne åpningstider på forsiden.
    BrukOm mottak er åpent, og følger åpningstidene til Heggstadmoen gjenvinningsstasjon.
  • I denne perioden er det ekstra viktig å IKKE sette avfall ved siden av containere og beholdere. Dette for å unngå smitte

Å hindre at avfallet hoper seg opp er primæraktiviteten vår – og i dag er det viktigere enn noen gang! Renovatørene våre står på som vanlig, og vi har gjennomført en rekke tiltak for å redusere smittefaren slik at de holder seg friske. Dette er viktig også for deg, slik at avfallet ikke hoper seg opp hjemme hos deg! 

Du kan hjelpe til med det ved å gjøre tre enkle ting:

 

  1. Sørge for at alt avfall er forsvarlig emballert i poser før du kaster det i avfallsbeholderen din. Da beskytter du renovatører og operatører mot potensiell smitte fra avfallet.
  2. Ikke sett fra deg avfall ved siden av overfylte beholdere. Det tiltrekker seg fugler og skadedyr, og renovatørene utsettes for nærkontakt med avfallet når de må rydde opp etter deg.
  3. Kast aldri matavfall, drikkebeger etc på gata, men bruk søppelkasser i nærheten. Finner du ingen, så ta med deg avfallet hjem og kast det der. (Råd fra Avfall Norge – les mer)

Det er stengt for kommentarer.