BrukOm markedsdag og auksjon 1

BrukOm markedsdag og auksjon 2022

Sett av lørdag 23. april! Da ønsker vi våren velkommen med aktiviteter og auksjon på Nyhavna!

BrukOm butikk kl 10 – 15

Vi starter sykkelsesongen og setter ut masse sykler!

Hos oss finner du nesten alt,  bortsett fra klær. Vi selger møbler, sportsutstyr, bøker, musikkinstrument, kunst, kjøkkenutstyr, samleobjekt, vesker og smykker, leker, interiørartikler, dekketøy, barneutstyr, verktøy og mye annet.

Auksjon kl 12 – 14

Her er den komplette listen over varer som kommer på auksjonen

Varene vil stilles ut inne i BrukOm hallen i forkant for besiktigelse, og vi kjører auksjon i hurtig tempo med utropspris!

Når du har fått tilslaget, får du en lapp som du må ta med til kassen for å betale. Når du har fått kvittering, kan du hente ut skatten din!

Følg oss <3 på Facebook:  BrukOm butikk  og på Instagram:  BrukOm butikk 

Kåseri med Dag Hoel kl 11 – 11.45

«Dag Hoel (forfatter): Muntert kåseri med utgangspunkt i hans bok «I Hamsuns kalosjer», om livsstil, høner og nøysomhet. Bakgrunnen for boka er forfatterens behov for å kommunisere bredt om våre økologiske utfordringer. Tross det alvorlige utgangspunktet bruker han en munter form, som har fenget leserne. Boka fikk terningkast 6 i Adressa.»

Gjenbruksverksted for barn kl 11 – 14, med Morten Skogly

Bli med på gjenbruksverksted med Morten Skogly

Utoplast kl 10 – 15, stand

Nettbutikken til Utoplast finner du her https://plasteriet.no/. Her kan du lese mer om Vincent Gartiser som er gründer av Utoplast

Slik gir Vincent (39) plastavfallet nytt liv 3
Vincent Gartiser, Utoplast

I tillegg har vi

  • Framtiden i våre hender har stand kl 10-15. «Framtiden i våre hender forteller om sitt arbeid i Trondheim. Organisasjonen er en av Norges største miljø- og solidaritetsorganisasjoner, og arbeider for etisk forsvarlig og miljøvennlig forbruk.»
  • Foodtruck: Ali Baba Falafel kl 10-15. De selger vafler, kaffe, pølser, kebab og annen drikke.
  • Build Her har stand kl 10-15. De viser frem små byggeprosjekt du enkelt kan klare selv, og de ønsker flere jenter som medlem!
  • Aleksandra’s Furniture har stand kl 10-15. Hun viser frem møbler hun har pusset opp, og gir deg tips og råd til hvordan du kan gjøre det selv. Ikke kast gamle møbler, puss dem opp og gi dem nytt liv. Aleksandra finner du også på Instagram.
  • Redesign på prosjektarenaen vår i hallen.

Velkommen!