Et lite skatteparadis på Heggstadmoen 1

Et lite skatteparadis på Heggstadmoen

Lyst til å gjøre et skikkelig vintagekupp? På BrukOM kan du gjøre mange.

BrukOM er en perle av en bruktbutikk på Heggstadmoen gjenvinningsstasjon. Butikken er ett av byens mest innholdsrike skattekammer, som skapt for deg som vil møblere kult og rimelig, deg som elsker vintage og alle som brenner for mindre forbruk. Med møbler, sykler, elektronikk, lekre porselensservicer, litteratur og mye mer, har vi garantert noe du vil falle for – til brøkdelen av ny pris.

Fornuftig bruk av ressurser

Vi åpnet dørene i 2016. Visjonen var da, som nå, å legge til rette for mindre forbruk og avfall ved å gi ting lengre liv. Her leverer Trondheims befolkning det de tror andre kan se verdi i, samtidig som de kan ta bruktskatter med seg hjem. Bra for miljøet og gull for lommeboka. Nye varer kommer inn i butikken hver dag og vi legger ofte ut bilder av potensielle kupp på Instagram. Følg oss gjerne.

Varer som varer

Vi som jobber her er genuint interessert i second hand og gjenbruk og har god teft for trender og kvalitet. Butikken er litt liten, så vi planlegger en ny og større butikk som forhåpentligvis er klar våren 2020. Inntil videre finner du oss i bygget ved siden av selve gjenvinningsstasjonen. Kom gjerne innom for en hyggelig handel.

Åpningstider: mandag – torsdag 11-17 og fredag 11-15

Slik kan du bidra til mindre avfall

 • Kjøp eller selg brukt
  Nesten alt kan kjøpes pent brukt. Husk å selge eller gi bort dine egne brukbare ting når du vil kvitte deg med dem.
 • Bytt med venner
  Å bytte i stedet for å handle nytt er en enkel, gøy og sosial aktivitet som har stor effekt på miljøet
 • Unngå impulskjøp
  Skriv handleliste, så kommer du sjeldnere hjem med ting du ikke har bruk for
 • Velg kvalitet og tidløst design
  Stol på din egen smak, den forandrer seg ikke like fort som flyktige trender.
 • Reparer
  Ta en Jenny Skavlan og reparer i stedet for å kaste og kjøpe nytt. En bukse kan fort bli sommerens fineste shorts. En stol blir ny med et malingsstrøk.