Vi henter juletreet ditt

Vi henter juletreet ditt

Tradisjonen tro, samler vi inn juletrær på nyåret. Siden trærne kan blåse bort, snø ned eller fryse fast, bør du vente med å sette ut treet til dagen før vi kommer. Hentetidspunkt avhenger av om du har beholdere eller containere.

Har du beholdere? Sett juletreet ved siden av dem, så henter vi treet sammen med restavfallet fra og med uke 2.

Har du containere? Sett treet ved en egnet oppsamlingsplass i nærheten av containerne søndag 12. januar, så henter vi det i uke 3. Husk at trærne ikke skal stå inntil containerne, siden det skaper problemer for tømming.

Får du snøen og isen bort, får vi jobben gjort!

Trondheim Renholdsverk ønsker å få tømt avfallet ditt, også når snøen laver ned eller det er glatt rundt om i byen vår. Det er et ønske vi deler med alle beboerne. Husk derfor å måke vekk snø og strø fram til beholderne eller containerne når vær og føre krever det. Da sikrer du at avfallet blir tømt på raskeste og enkleste vis, og vi kan komme oss gjennom vinteren med både armer og bein intakt.

Husk også å fjerne snøen oppå og rundt containerne. Dere som har nedgravde containere må rydde snøen fra og rundt hele containerplata som ligger på bakkenivå. Dette for å hindre at snø faller oppi betongelementet og forårsaker høydeforskjell til bakken når containeren senkes ned igjen.

Last ned appen vår

Har du ikke lastet ned tømmeplan-appen vår enda? Appen inneholder tømmeplanen din, og minner deg hver søndag om hvilken type avfall vi henter kommende uke.

Last ned gratis tømmeplan-app i Google Play eller App Store