Ledige stillinger

Fag-/spesialarbeider – gjenvinningsstasjonen

 

Link til stillingen på finn.no finner du her.


Stillingen/arbeidsoppgaver

Fag-/spesialarbeideren skal sammen med formann, utføre oppgaver knyttet til gjenvinningsstasjonen og hageavfallsmottaket. Dette medfører at fag-/spesialarbeider sammen med formann har ansvaret for kundeveiledning, mottakskontroll, kundeinformasjon, renhold og kjøretøyhåndtering.

Fag-/spesialarbeideren skal bidra til at gjenvinningsstasjonen driftes rasjonelt og effektivt, samt utføre oppgaver iht føringer fra driftsleder, soneleder eller formann. Skal sørge for at sikkerheten ivaretas under det daglige arbeidet og at alle oppgaver utføres i henhold til gjeldende lovverk, standarder, tillatelser, avtaler og gitte spesifikasjoner. Stillingens arbeids- og ansvarsforhold kan bli endret.

 

Krav

Det er ønskelig at søkerne har førerkort klasse B og førerbevis for gravemaskin, hjullaster og truck. Det vil bli lagt vekt på personlige egenskaper som serviceinnstilling, interesse for, og kunnskap om gjenbruk. For å arbeide på gjenvinningsstasjonen er det en fordel med personlighet som er preget av pålitelighet, fleksibilitet, nøyaktighet, ordenssans, og som har gode datakunnskaper og evne til selvstendig arbeid og gode samarbeidsevner. Norsk skriftlig og muntlig må beherskes.

 

Søk på stillingen via fremobemanning.no/ledige-stillinger innen 04.02.2018. Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Dragana Beric Skjøstad på 979 96 319 eller Kjell-Inge Fremo ved Fremo Bemanning og Utvelgelse på tlf. 900 22 300. Alle henvendelser til Fremo vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig.